Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Cif detergent geamuri & suprafete 5L

Cif este un detergent foarte concentrat si foarte eficient care indeparteaza rapid murdaria si grasimea lasand suprafetele lucioase fara dare in cateva secunde.
33,26 lei

Cif detergent pentru mobilier 750ml

Cif detergent pentru mobilier - crema pentru mobilier aplicabila prin pulverizare usoara si rapida a mobilei si a suprafetei dure laminate. Are o formula speciala cu ingrediente de inalta calitate care confera un miros placut si proaspat. Aceasta crema pentru mobilier curata, da stralucire si protejeaza intr-un singur pas.
20,08 lei

Cif geam & suprafete 750ml

Gata de utilizat pe geamuri si alte suprafete interioare, precum: oglinzi, mese si suprafete dure, greu de curatat. Este un detergent care lasa suprafetele lucioase, fara dare, in cateva secunde.
10,14 lei

CIF spray multi-surface 400 ml

Inlatura praful, urmele de degete si petele intr-un timp scurt; este folosit pentru mobila si suprafetele dure laminate.
12,87 lei

Cif Spray Wood Furniture Polish 400 ml

Inlatura praful, urmele de degete si petele intr-un timp scurt; este folosit pentru mobila si suprafetele dure laminate.
12,87 lei

Detergent de geam 5L

Detergent profesional pentru spalarea si improspatarea suprafetelor din sticla sau oglinzi. Are efect antistatic, nu lasa urme.
19,05 lei

Detergent Good Sense Vert 5L Diversey

Detergent si dezodorizant concentrat, pentru conditionarea ambientului interior si întretinerea suprafetelor lavabile. Spre deosebire de odorizantele conventionale, componentele active ale preparatului distrug chimic sursele de mirosuri neplacute.
116,69 lei

Detergent pentru birotica 5L

Detergent profesional pentru curatarea mobilierului de birou, a telefoanelor, a monitoarelor, a tastaturii si a suprafetelor din plasic. Nu lasa urme si nu necesita clatire ulterioara. Creeaza o pelicula ce indeparteaza aderarea particulelor de praf pe suprafete.
18,54 lei

Detergent pentru mobila 5L

Detergent profesional pentru curatarea si intretinerea mobilei din lemn, pal si lambriuri din lemn. Are actiune antielectrostatica asupra suprafetelor. Nu zgarie suprafata, nu lasa urme, nu necesita clatire ulterioara si lasa un parfum placut dupa utilizare. Impiedica depunerea prafului(antistatic) are eficienta impotriva cariilor. Se utilizeaza ca atare.
20,08 lei

Solutie curatare suprafete Sprint 200 Taski 5L

TASKI Sprint 200, este un preparat universal pe baza de alcool, pentru curatenia zilnica, fara dâre, a tuturor suprafetelor lavabile.
65,00 lei

Solutie de sters geamuri Clin Multi Shine 750ML

Clin geamuri multi-shine - solutie universala de curatat cu pulverizator. Se utilizeaza pe ferestre, oglinzi, mese si alte suprafete dure.
6,59 lei

Solutie geamuri Clin Lemon 4,5L

Clin lemon 4,5 L - poate fi utilizat pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor din sticla. Avand o formula bazata pe alcool, solutia pentru geamuri Clin permite curatarea rapida a suprafetelor din sticla fara a fi nevoie de lustruire si fara a lasa urme.
25,23 lei