Sense

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Balsam de par Sense Pet 25ml

Balsamul de par Sense - o revelatie montana! Va imbarca turistul intr-o calatorie dinamica de neuitat. Inspirat din verdele brazilor alinta fiecare tip de par.
0,77 lei

Banda igienica Sense

Banda igienica WC. Se pune pe capacul WC-ului dupa ce menajera face curatenie. Unii dintre noi il denumesc banda pentru igiena sau banda curatenie toaleta. Poate fi folosit si pentru a marca curatenia cabinelor de dus.
0,10 lei

Burete cu silicon Sense

Mini-burete de pantofi hotelier cu o cantitate mare de silicon, pentru curatarea si ingrijirea oricarui tip de incaltaminte. Confera stralucire oricarui tip de pantof.
1,00 lei

Casca de dus hoteliera

Casca de dus Sense, este un accesoriu necesar oricarei bai de hotel; are un diametru de 43 cm si este ambalata intr-o hartie cerata, rezistenta la apa si este partial biodegradabila.
0,49 lei

Crema de corp Sense 25ml

Lotiunea de corp Sense - ingrijeste si hidrateaza pielea dupa baie, completand ritualul de ingrijire. Un produs premium cu textura fina imbogatit cu proprietatile deosebite ale arganului in cosmetica.
0,83 lei

Door Hanger Sense

Door Hanger, acest produs se agata de usa de la intrarea in camera. Este un semn ce permite clientului confortul de a alege sau nu sa i se faca curatenie in camera. Poate creste eficienta menajerei.
1,03 lei