Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

LUX 2in1 5L

Sampon si gel de dus, care se bazeaza pe un amestec neagresiv de surfactanti, agenti umectanti si ingrediente de ingrijire a parului. Sistemul surfactant inteligent asigura indepartarea depunerilor (grase), fiind protectiv pentru piele si par.
72,10 lei

Lux Hand Wash 5L

Sapun lichid tip crema care se bazeaza pe un amestec de surfactanti si ingrediente pentru ingrijirea pielii. Sistemul inteligent de surfactanti asigura o combinatie unica pentru indepartarea eficienta a murdariei.
41,20 lei

Sapun lichid economic 5L

Sapun lichid pentru utilizare frecventa, recomandat tuturor tipurilor de piele. Un produs cu PH neutru, agenti de catifelare si emoliere a pielii, placut parfumat.
20,08 lei

Sapun lichid premium 5L

Sapun lichid perlat pentru utilizare frecventa, recomandat tuturor tipurilor de piele. Un produs cu PH neutru, agenti de catifelare si emoliere a pielii, placut parfumat.
27,29 lei

Sapun lichid Soft Care Wash H2

Soft Care Wash, este un sapun lichid care nu contine parfum, eliminand riscul contaminarii, astfel fiind adecvat pentru industria alimentara.
39,58 lei

Sapun spuma 5L

Recomandat tuturor tipurilor de piele. Contine glicerina si emolienti cu efect de protejare si catifelare a pielii. Se foloseste impreuna cu dozatoarele speciale, care in momentul activarii produc o spuma consistenta.
28,84 lei