Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Rezerva mop 200g extra 18

Rezerva mop 200g, se poate folosi pentru curatare uscata, dar si umeda. Inlatura eficient murdaria de pe podea, piatra, lemn, placaj si teracota.
4,82 lei

Rezerva mop 250g extra 22

Rezerva mop 250g, se poate folosi pentru curatare uscata, dar si umeda. Inlatura eficient murdaria de pe podea, piatra, lemn, placaj si teracota.
5,52 lei

Rezerva mop benzi microfibra Primera 200g

Rezerva mop microfibra, asigura absorbtia optima a apei si retentia de durata a acesteia. Impreuna cu caracteristicile materialului din care este confectionat mopul garanteaza o curatare perfecta cu consum minim de apa si detergent. Datorita efectului electrostatic al fibrelor mopului, parul, scamele si alte particule sunt colectate de mop fara a ridica praful.
5,23 lei

Rezerva mop benzi vascoza

Rezerva indeparteaza chiar si cele mai persistente pete datorita benzilor sale absorbante confectionate din vascoza. Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete (gresie, piatra sau PVC). Curata in profunzime murdaria, chiar si din spatiile inguste sau colturi.
6,05 lei

Rezerva mop bumbac 250g

Rezerva mop bumbac 250g, nu lasa scame, calitate superioara, foarte absorbant, curata eficient si rapid.
3,86 lei

Rezerva mop bumbac Kentucky 400g

Rezerva mop profesional Kentucky cu putere mare de absorbtie. Nu lasa scame.
12,32 lei

Rezerva mop microfibra 150g

Rezerva mop microfibra 150 grame, se poate folosi pentru curatare uscata, dar si umeda. Inlatura eficient murdaria de pe podea, piatra, lemn, placaj si teracota.
11,50 lei

Rezerva mop microfibra ECO 150g

Mop din microfibra, greutate 150g, de culoare alba. Ideal pentru curatare umeda. Se preteaza la orice tip de suprafata, precum: gresie, marmura, granit, parchet de lemn sau laminat, etc.
7,58 lei

Rezerva mop microfibra PLUS cu benzi 200g

Rezerva mop microfibra PLUS cu benzi 200g, indeparteaza chiar si cele mai persistente pete datorita benzilor sale absorbante. Este potrivit pentru toate tipurile de suprafete (gresie, piatra sau PVC). Curata in profunzime murdaria, chiar si din spatiile inguste sau colturi.
13,10 lei

Rezerva mop microfibra Primera 10 250 g

Rezerva mop microfibra Primera 10, asigura absorbtia optima a apei si retentia de durata a acesteia. Impreuna cu caracteristicile materialului din care este confectionat mopul garanteaza o cura?are perfecta cu consum minim de apa si detergent. Datorita efectului electrostatic al fibrelor mopului, parul, scamele si alte particule sunt colectate de mop fara a ridica praful.
6,33 lei

Rezerva mop plat 40cm cu urechi

Rezerva mop plat realizat din poliester cu urechi + buzunare. Are o lungime de 40cm si este special conceput pentru a fi folosit cu talpa de mop plat, pentru mop cu buzunar sau urechi.
16,20 lei

Rezerva mop plat din bumbac cu buzunare 40cm

Rezerva mop plat, realizat din bumbac cu buzunare de 40 cm.
14,13 lei