JustUP

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Degresant pentru motor 5 L

Detergent alcalin, puternic degresant, destinat spalarii suprafetelor cu un grad avansat de murdarie. Se poate folosi cu rezultate foarte bune pe suprafetele care au fost acoperite cu uleiuri minerale.
24,00 lei

Degresant suprafete tari

Produs conceput special pentru indepartarea uleiurilor, grasimilor si negrului de fum din industria procesarii alimentelor, lactatelor, fabricilor de inghetata, turismului, cauciucului si restaurantelor. Un produs foarte bun pentru curatirea cuptoarelor si masinilor de gatit.
26,78 lei

Detartrant parfumat 5L

Detartrant parfumat ce indeparteaza calcarul si micile depuneri de piatra din grupurile sanitare.
20,08 lei

Detartrant parfumat forte 5 L

Solutie acida parfumata ce indeparteaza depunerile de calcar, piatra, petele de rugina si sapunul de pe instalatiile sanitare.
30,38 lei

Detartrant pentru ciment 5 L

Detartrant profesional concentrat pentru indepartarea depunerilor de beton, ciment sau calcar, de pe autovehicule sau alte tipuri de suprafete.
61,80 lei

Detergent covoare si tapiterii automat 5L

Detergent pentru spalarea automata a covoarelor, a tapiteriilor si a mochetelor. Produsul creeaza o spuma consistenta care curata in profunzime, revitalizeaza culorile indepartand eficient murdaria. Detergent cu spumare redusa, doza recomandata de pana la 2 %.
46,35 lei