I AM YOU

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Balsam de par 30 ML I am YOU

Balsamul pentru par destinat hotelurilor din gama I Am You. Acest produs sub forma balsam de par pentru hotel marca I am You a fost special dezvoltat pentru uz hotelier, ambalat la Sticla PET - 30ml insa fara a face rabat de la calitate.
1,13 lei

Crema de corp 30 ML I am YOU

Crema de corp pentru hotel din gama I Am You. Crema de corp pentru hotel marcca I am You a fost special dezvoltata pentru uz hotelier si este ambalata la Sticla PET - 30ml.
1,23 lei

Gel de dus 30 ML I am YOU

Gel de dus pentru hotel la sticla 30 ml PET din gama I Am You. Special destinata pentru uz hotelier, acest gel de dus pentru hotel isi cucereste utilizatorii prin aroma subtila de ceai alb, lichidul fiind imbogatit cu vitamina E, extrem de hranitoare pentru piele.
1,03 lei

Sampon 30 ml I am YOU

Sampon pentru hotel la sticla PET 30 ml din gama I Am You. Acest produs - sampon pentru hotel marca eco-aware I am You - a fost special dezvoltat pentru uz hotelier, cu scopul unei experiente senzoriale complete in timpul sejurului.
1,13 lei

Sapun 25 gr I am YOU

Sapun pentru hotel din gama I Am You se bucura de o ambalare inedita la flowpack de 25 gr., transformand activitatea de spalare a mainilor si corpului intr-un adevarat ritual senzorial.
0,61 lei