Diversey

Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Aditiv de clatire - Auto Oven Rinse 5L Diversey

Aditiv de clatire, concentrat, special conceput conform specificatiilor principalelor marci de cuptoare cu autocuratire prezente in Europa si Statele Unite. Produsul contine un surfactant cu spumare redusa pentru uscare rapida si fara urme. Contine, de asemenea, agenti pentru controlul si prevenirea depunerilor.
98,36 lei

Aditiv pentru clatire- Suma Crystal 5L Diversey

Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire cu spumare redusa, pentru utilizare în masinile de spalat, cu proprietati de control al depunerilor de calcar. Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire acid concentrat. Acesta a fost conceput special pentru utilizarea cu o gama larga de masini de spalat.
115,00 lei

Cafe AutoTab 2.0gx15mm Diversey

Destinate utilizarii zilnice, se introduce o tableta in deschiderea masinii si urmati instructiunile producatorului privind " intretinerea si curatarea".
83,19 lei

CafeAutoTab Diversey 1.2gx12mm

Tableta pentru curatarea masinilor de cafea destinata curatarii zilnice a unei game largi de espressoare clasice si expressoare complet automate.
83,19 lei

Cloramina - Suma Tab D4 (1kg / 300 pastile) Diversey

Suma Tab D4 tab este un dezinfectant sub forma tablete concentrate, conceput pentru dezinfectarea tuturor suprafetelor inclusiv suprafetele cu contact alimentar, fiind adecvat si pentru dezinfectarea legumelor.
65,00 lei

Crema de curatat - Room Care Cream 500 ml Diversey

Room Care Cream R7 este o crema de curatat multifunctionala ne-abraziva pentru suprafete dure lavabile. Produsul face parte din sistemul RoomCare, special dezvoltat pentru maximizarea eficientei operationale si protejarea suprafetelor nobile în întretinerea camerelor, adresat hotelurilor cu standarde înalte si grad de ocupare ridicat.
9,88 lei