Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Dezinfectant de suprafete KLINTENSIV 5L

Iti doresti un cabinet sigur, fara microbi? Iti oferim acum dezinfectantul pentru suprafete gata de utilizare. Cu acest nou dezinfectant, puteti igieniza scaunele de tratament, suprafetele uniturilor dentare, piesele de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), bratele de sustinere a lampilor, instrumentele stomatologice din otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, dar si alte suprafete de lucru din spatii private sau zone de sanatate publica. Este o solutie cu proprietati dezinfectante, fara alcool, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida. Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu. Recomandam acest produs pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica. A fost creat conform reglementarilor europene privind dezinfectia.
145,00 lei 120,00 lei

Dezinfectant lichid pentru maini Soft Care Des E Spray 1.3 L Diversey

Dezinfectant lichid pentru maini, dezvoltat pentru dezinfectarea fara apa a mainilor.Contine etanol (71,5%), care este un dezinfectant foarte eficient, potrivit pentru dezinfectarea mainilor in zonele chirurgicale.Nu contine parfum (recomandat pentru utilizare in zonele de manipulare a alimentelor). Contine agenti de hidratare care impiedica iritarea pielii.
57,68 lei

Dezinfectant maini Klintensiv Alchosept 1L

KLINTENSIV ALCHOSEPT contine substante protectoare si hidratante care asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata, efecte nedorite care apar dupa utilizarea multipla a altor produse de curatare a mainilor.
69,00 lei

Dezinfectant maini Klintensiv gel 500ml

Este vorba de un gel hidroalcoolic ideal pentru dezinfectarea si mentinerea igienei. Acest gel actioneaza rapid si datorita substantelor protectoare si hidratante asigura echilibrul lipidic al pielii, prevenind aparitia zonelor uscate si a senzatiei de piele crapata.
32,00 lei

Dezinfectant Oxivir 5L Diversey

Detergent dezinfectant concentrat lichid, pe baza de oxigen activ, este recomandat pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor lavabile.
220,00 lei

Dezinfectant OXIVIR SPRAY 750ml Diversey

Oxivir Spray este o solutie pe baza de oxigen activ, pentru curatarea si dezinfectarea tuturor suprafetelor lavabile cu risc intermediar si redus, din domeniul sanitar, a suprafetelor generale din institutii publice si private si a suprafetelor de lucru din sectorul alimentar.
28,00 lei

Dezinfectant pentru maini - Soft Care Des E Spray H5 5L Diversey

Dezinfectant lichid pentru maini 5L, dezvoltat pentru dezinfectarea fara apa a mainilor.Contine etanol (71,5%), care este un dezinfectant foarte eficient, potrivit pentru dezinfectarea mainilor in zonele chirurgicale.Nu contine parfum (recomandat pentru utilizare in zonele de manipulare a alimentelor).
185,00 lei 125,00 lei

Dezinfectant pentru maini - Soft Care Med 500 ml H5 Diversey

Soft Care Med H5 este un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol.Acest amestec de alcooli face ca Soft Care Med sa fie un dezinfectant foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii si virusurile. Adecvat dezinfectarii igienice si chirurgicale a mainilor. Fara parfum (adecvat utilizarii in ariile de productie alimentara).Contine agent de umectare; previne iritarea si uscarea pielii.
32,00 lei 28,00 lei

Dezinfectant pentru maini - Soft Care Med H5 1.3 L Diversey

Soft Care Med H5 este un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol.Acest amestec de alcooli face ca Soft Care Med sa fie un dezinfectant foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii si virusurile. Adecvat dezinfectarii igienice si chirurgicale a mainilor. Fara parfum (adecvat utilizarii in ariile de productie alimentara). \n \nContine agent de umectare; previne iritarea si uscarea pielii.
56,00 lei

Dezinfectant pentru maini - Soft Care Med H5 800ml Diversey

Soft Care Med H5 este un dezinfectant pentru maini pe baza de alcool izopropilic si n-propanol.Acest amestec de alcooli face ca Soft Care Med sa fie un dezinfectant foarte eficient impotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii si virusurile. Adecvat dezinfectarii igienice si chirurgicale a mainilor. Fara parfum (adecvat utilizarii in ariile de productie alimentara).Contine agent de umectare; previne iritarea si uscarea pielii.
31,93 lei

Dezinfectant pentru suprafete Alcosan VT10 Diversey

Alcosan este un dezinfectant gata de utilizat pentru igienizarea prin pulverizare a suprafetelor din industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate. Alcosan este un dezinfectant pe baza de alcool, care contine, de asemenea, si un nivel scazut de sechestranti si compusi cuaternari de amoniu (QAC). Este special formulat pentru aplicare directa pe suprafete pe care este imposibil sau nedorit sa se intervina cu apa sau cu solutii apoase. Este eficient împotriva majoritatii formelor vegetative de microorganisme, incluzând bacterii Gram- pozitive si Gram-negative si fungi.
90,00 lei

Dezinfectant suprafete Suma Bac D10 Diversey

Suma Bac D10 este un detergent dezinfectant concentrat, neparfumat, pentru sanitarizarea într-un singur pas a oricaror suprafete, recomandat în special pentru utilizare în ariile de productie alimentara.
125,00 lei