Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Ariel Profesional - 15 kg

Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional.
180,25 lei

Balsam de rufe Cocolino 5 L

Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale.
44,49 lei

Detergent pudra Clax Bioextra 18 kg

Detergent special formulat pentru utilizarea in spalatoriile profesionale, comerciale, pentru spalarea articolelor textile din spitale si alte centre de ingrijire medicala, precum si a celor provenite din hoteluri si restaurante.
255,85 lei

Omo lichid 5 L

Omo Detergent Lichid Active Clean cu parfum proaspat special pentru tesaturi albe si deschise la culoare. Pentru toate temperaturile si pentru toate tipurile de tesaturi cu exceptia lanii si a matasii. Aditivii de spalare prezenti in detergent dau cele mai bune rezultate in inlaturarea petelor de grasime si ulei de pe tesaturi de polistiren.
56,65 lei

Omo profesional powder 7kg

Detergent pudra enzimatic si fara continut de fosfati, bazat pe un amestec eficient de sufractanti, sechestranti pentru apa dura, agenti antiimbacsire si anticoroziune, saruri alcaline si agenti de inalbire pe baza de oxigen activ.
56,59 lei

Persil expert gel lichid 60 SPL - 3L

Persil gel, este un detergent delicat cu pielea si in acelasi timp performant in indepartarea petelor, chiar si in apa rece, la 20 de grade celsius.
56,95 lei

Perwoll Black 3D ReNew 2 L

Detergent lichid, Perwoll ReNew +Black, pentru culori inchise stralucitoare ca noi. Fie ca e vorba de rochia neagra sau de bluza preferata Perwoll ReNew +Black este detergentul special care va pastra intensitatea negrului pentru mai mult timp.
26,80 lei

Silan Supreme Balsam 1,2L

Balsam de rufe Silan Supreme Passion 1,2L. Momente pretioase de rasfat pentru hainele tale cu milioane de particule pentru catifelare.
12,95 lei

Sutter Soft Power Caps Balsam 20 L

Soft Power Caps da o catifelare tesaturii. Datorita formulei sale inovatoare cu microparticule special brevetate, elibereaza un parfum placut si de lunga durata atunci cand materialul este frecat, chiar si dupa calcare.
218,77 lei