Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Degresant cuptor, gratar DERMO Audas Planchas 6kg

Lichid concentrat de curatat, care elimina eficient grasimea arsa si carbonizata de pe suprafetele din bucatarie, cu minimum de efort. Poate fi de asemenea folosit la curatarea tuturor tipurilor de suprafete, pentru curatarea metalelor inainte de vopsire Produsul elimina oxid, si in acelasi timp functioneaza ca un antioxidant al suprafetelor curatate.
100,41 lei

Degresant suprafete tari

Produs conceput special pentru indepartarea uleiurilor, grasimilor si negrului de fum din industria procesarii alimentelor, lactatelor, fabricilor de inghetata, turismului, cauciucului si restaurantelor. Un produs foarte bun pentru curatirea cuptoarelor si masinilor de gatit.
26,78 lei

Detergent alcalin TM90 Diversey

Produs cu alcalinitate medie ce contine un amestec optim de sechestranti, agenti de inmuiere si emulsifiere.
225,00 lei

Detergent economic pentru pardoseli 5L

Detergent lichid parfumat conceput pentru curatarea pardoselilor. Variante: lacramioare, lavanda, fresh orange, brad
23,17 lei

Detergent parchet CIF Professional Wood Cleaner 5 L

Cif Professional Wood Floor Cleaner este special formulat pentru a cura?a bine murdaria de pe suprafe?ele din lemn impermeabilizate, fara a le deteriora ?i pastrându-le aspectul original..
60,77 lei

Detergent pardoseli - Jontec Tensol 5L Diversey

Jontec Tensol, este un preparat de curatare cu film de protectie fara acumulare. Ideal pentru curatarea si intretinerea pardoselilor lavabile, confera rezistenta impotriva alunecarii si protectie impotriva depunerilor de murdarie.
100,68 lei

Detergent pardoseli - Jontec Total 5L Diversey

Detergent alcalin pentru pardoseli, destinat curatarilor grele. Curata depunerile persistente, murdaria si grasimea de pe toate pardoselile lavabile si neprotejate. Dozare: 150ml la 10l apa-1,5%
81,67 lei

Detergent pardoseli automat premium 5 L

Detergent pentru pardoseli rezistente la apa cu grad redus de spumare. Utilizat pentru spalarea mecanizata cu aparate, cu perii sau cu disc.
30,69 lei

Detergent pardoseli ceramica Jontec Ceramica 5L Diversey

Jontec Ceramica, este un detergent neutru special dezvoltat pentru curatarea pardoselilor ceramice neprotejate, cum ar fi: pardoselile din portelan glazurat, gresie, marmura sau granit lustruit etc. Produsul a fost formulat pentru a nu lasa dâre sau reziduri pe pardoseli pastrând în acelasi timp stralucirea originala si asigurând capacitatea excelenta de curatare.
79,56 lei

Detergent pardoseli Dermo Intense Floor Cleaner 5L

Detergent pentru pardoseli, Intense Floor Cleaner, are o putere mare de curatare.Poate fi folosit pentru orice tip de pardoseala. Parfum placut si persistent.
64,56 lei

Detergent pentru parchet 5L

Detergent profesional pentru spalarea si intretinerea parchetului de orice tip. Are in compozitie ceara lichida care dupa uscare confera luciu suprafetei spalata. Se utilizeaza in dilutie de pana la 2%. Nu este necesara clatirea suprafetei dupa utilizare.
46,35 lei

Detergent universal CIF profesional 5L

Cif Professional este un detergent universal placut parfumat, pentru curatarea zilnica a tuturor pardoselilor neslefuite, a peretilor, a suprafetelor vopsite din ceramica, a materialelor plastice si a tuturor celorlalte suprafete lavabile dure. Are un efect puternic impotriva grasimii si a murdariei si nu necesita clatire.
39,96 lei