Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Clor Axial 1L

Inalbitor si igienizant pe baza de clor activ destinat albirii chimice a tesaturilor albe din bumbac sau fibre celulozice in amestec cu fibre sintetice.
2,06 lei

Clor Axial 5 L

Inalbitor si igienizant pe baza de clor activ destinat albirii chimice a tesaturilor albe din bumbac sau fibre celulozice in amestec cu fibre sintetice.
10,30 lei

Degresant pentru motor 5 L

Detergent alcalin, puternic degresant, destinat spalarii suprafetelor cu un grad avansat de murdarie. Se poate folosi cu rezultate foarte bune pe suprafetele care au fost acoperite cu uleiuri minerale.
24,00 lei

Detartrant pentru ciment 5 L

Detartrant profesional concentrat pentru indepartarea depunerilor de beton, ciment sau calcar, de pe autovehicule sau alte tipuri de suprafete.
61,80 lei

Detergent alcalin TM90 Diversey

Produs cu alcanilitate medie ce contine un amestec optim de sechestranti, agenti de inmuiere si emulsifiere. Este eficient in indepartarea grasimilor animale si vegetale si a depunerilor proteice de pe pardoseli, pereti si suprafete cu contact alimentar.
229,82 lei

Detergent dezinfectant profesional DivoCip 20L Diversey

DivoCip este un detergent alcalin clorinat cu spumare redusa pentru utilizare în apa cu duritate mica, pentru aplicatii CIP si pentru toate aplicatiile de spalare prin pulverizare din industria produselor alimentare si a bauturilor.
247,20 lei

Detergent dezinfectant profesional Hypofoam - 20L Diversey

Hypofoam este un detergent-dezinfectant spumant alcalin puternic clorinat, conceput pentru utilizarea zilnica în industria alimentara, a bauturilor, în industria produselor lactate, a legumelor, a conservelor, in industria vinului si de productie a bauturilor racoritoare.
263,77 lei

Detergent piele & inlocuitori 5 L

Produs destinat curatarii suprafetelor din piele sau inlocuitori. Confera luciu si protejeaza impotriva craparii.
18,54 lei

Detergent profesional Acifoam 20L Diversey

Acifoam este un detergent spumant pe baza de acid conceput pentru aplicatii zilnice si periodice în industria alimentara, a bauturilor si a produselor lactate.
357,07 lei

Detergent profesional Cipsafe 20L Diversey

Cipsafe este un detergent alcalin cu spumare redusa, sigur în utilizare pe metalele sensibile, compatibil cu apa de duritate medie si mare, pentru utilizarea în aplicatii CIP si în aplicatii de spalare în industria alimentara si a bauturilor.
375,58 lei

Detergent profesional Cipton 20L Diversey

Cipton este un detergent lichid bazic universal nespumant compatibil cu apa dura. Cipton poate fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii din industria alimentara si a bauturilor incluzand aplicatiile de CIP, spalare de sticle si spalare cu jet.
224,30 lei

Detergent profesional Delladet 21kg Diversey

Delladet este un detergent concentrat cu proprietati dezinfectante, special conceput pentru curatarea suprafetelor din industria alimentara, a bauturilor si din industria produselor lactate.
258,33 lei