Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Detergent covoare si tapiterii automat 5L

Detergent pentru spalarea automata a covoarelor, a tapiteriilor si a mochetelor. Produsul creeaza o spuma consistenta care curata in profunzime, revitalizeaza culorile indepartand eficient murdaria. Detergent cu spumare redusa, doza recomandata de pana la 2 %.
46,35 lei

Detergent covoare si tapiterii manual 5L

Detergent pentru spalarea si igienizarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor de orice tip, inclusiv tapiterii auto. Detergentul are un grad marit de spumare, curata si indeparteaza petele.
40,68 lei

Tapi Extract 5L

TASKI Tapi Extract, este un detergent special conceput pentru curatarea covoarelor, mochetelor si tapiteriilor prin metoda injectie-extractie. Produsul încorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru împrospatarea ambientului.
126,69 lei

Tapi Shampoo 5L

TASKI Tapi Shampoo, este un sampon concentrat pentru curtarea intermediara a tuturor tipurilor de mochete, covoare si tapiterii. Încorporeaza noua tehnologie “ONT” de dezodorizare activa pentru neutralizarea surselor de mirosuri neplacute si pentru împrospatarea ambientului.
133,90 lei

Tapi-Gum 500 ml

TASKI Tapi Gum, este un aerosol pentru îndepartarea gumei de mestecat, prin înghetarea acesteia si desprinderea de pe substrat cu ajutorul unei spatule.
56,86 lei