Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Aditiv de clatire - Auto Oven Rinse 5L Diversey

Aditiv de clatire, concentrat, special conceput conform specificatiilor principalelor marci de cuptoare cu autocuratire prezente in Europa si Statele Unite. Produsul contine un surfactant cu spumare redusa pentru uscare rapida si fara urme. Contine, de asemenea, agenti pentru controlul si prevenirea depunerilor.
98,36 lei

Aditiv pentru clatire- Suma Crystal 5L Diversey

Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire cu spumare redusa, pentru utilizare în masinile de spalat, cu proprietati de control al depunerilor de calcar. Suma Crystal A8 este un aditiv de clatire acid concentrat. Acesta a fost conceput special pentru utilizarea cu o gama larga de masini de spalat.
115,00 lei

Ariel Profesional - 15 kg

Detergent de rufe profesional pentru masina de spalat. Produsul este indicat atat pentru spalarea rufelor albe, cat si pentru cele colorate. Produsul face parte din gama Procter&Gamble Profesional.
180,25 lei

Balsam de rufe Cocolino 5 L

Balsam lichid de rufe formulat pentru a fi utilizat in spalatoriile specializate, profesionale.
44,49 lei

Breff detartrant 750ml

Detartrant gel pentru WC, elimina depunerile de calcar lasand in urma sa un placut parfum marin.
5,66 lei

BREFF DuoActiv balls

Blue activ 50g (ocean).
6,18 lei

Breff DuoActive Balls

Blue activ 50g (ocean).
6,18 lei

Cafe AutoTab 2.0gx15mm Diversey

Destinate utilizarii zilnice, se introduce o tableta in deschiderea masinii si urmati instructiunile producatorului privind " intretinerea si curatarea".
83,19 lei

CafeAutoTab Diversey 1.2gx12mm

Tableta pentru curatarea masinilor de cafea destinata curatarii zilnice a unei game largi de espressoare clasice si expressoare complet automate.
83,19 lei

Cif cream lemon 500 ml

Crema de curatat pentru suprafete dure cu aroma de lamaie.Formula cu milioane de micro-cristale inlatura pana la 100% murdaria persistenta si lasa suprafetele stralucitoare.
6,18 lei

Cif detergent geamuri & suprafete 5L

Cif este un detergent foarte concentrat si foarte eficient care indeparteaza rapid murdaria si grasimea lasand suprafetele lucioase fara dare in cateva secunde.
33,26 lei

Cif detergent pentru mobilier 750ml

Cif detergent pentru mobilier - crema pentru mobilier aplicabila prin pulverizare usoara si rapida a mobilei si a suprafetei dure laminate. Are o formula speciala cu ingrediente de inalta calitate care confera un miros placut si proaspat. Aceasta crema pentru mobilier curata, da stralucire si protejeaza intr-un singur pas.
20,08 lei