Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Acoperitori incaltaminte

Acoperitori pentru incaltaminte din polietilena, produs de unica folosinta. Au elastic la glezna. Marime unica.
18,54 lei 12,00 lei

Acoperitori maneci albastre

Acoperitori maneci (cotiere) din polietilena, albastre, prevazute cu elastic. Acoperitorile pentru maneci protejeaza impotriva contaminarii si mentin un inalt nivel de curatenie.
25,00 lei 16,00 lei

Bonete albastre

Bonete bufante din material netesut de unica folosinta pentru protejarea capului. Fara latex. Sunt alcatuite dintr-un material de calitate superioara ce permite circulatia usoara a aerului.
15,45 lei

Burete inox maxi 30g

Burete inox maxi 30g (spalator metalic), permite curatarea cu rapiditate a suprafetelor cu grasimi persistente.
1,75 lei

Burete inox-mini 10g

Burete inox maxi 30g (spalator metalic), permite curatarea cu rapiditate a suprafetelor cu grasimi persistente.
0,92 lei

Burete non abraziv

Burete non-abraziv folosit in general pentru curatarea non-abraziva a bailor, a vaselor de toaleta, a cazilor de baie, a cabinelor de dus si a obiectelor de inox din bucatarii.
4,54 lei

Burete vase canelat Enigma

Burete de vase canelat, partea moale a buretelui pentru spalare, iar fibra aspra si groasa, pentru curatare. Adanciturile canelare ajuta la stapanirea buretelui in timpul spalatului vaselor. Dupa utilizare se spala cu apa calda.
1,80 lei

Folie aluminiu 30

Folia de aluminiu are intrebuintari multiple fiind foarte utila in orice bucatarie.
24,72 lei

Folie aluminiu 45

Folia de aluminiu este un produs util si simplu de folosit de catre orice persoana. Folia este cu 20 % mai groasa decat folia de aluminiu standard, oferind astfel o protectie mai mare impotriva arderii. Folia este ideala pentru fripturi, gratare, pentru ambalarea si mentinerea alimentelor la temperaturi constante. Ideala pentru consumatorii de tip industrial, lungimea produsului asigurand utilizarea acestui produs in mod repetat pe o perioada mai indelungata de timp.
37,08 lei

Folie stretch pentru paletizare

Folia stretch pentru paletizare manuala se foloseste pentru o ambalare unitara a încarcaturilor de mici si mari dimensiuni si pentru a fixa diferite tipuri de marfuri pe paleti. Este extensibila si deosebit de flexibila având scopul de a fi utilizata manual.
24,72 lei

Halat vizitator albastru

Halatele de vizitator din polipropilena sunt confectionate din material netesut si sunt astfel croite incat sa asigure utilizatorului confortul necesar.
6,00 lei

Hartie copt alba 3 kg

Hartia siliconata este potrivita pentru cuptoarele din unitatile de tip cofetarie si patiserie. Hartia de copt este un produs termorezistent folosit in procesul de coacere a alimentelor.
55,00 lei