Vizualizare ca Grilă Lista
Filtrează după
Afişati per pagină

Cearceaf medical LUCART STRONG 50

Rolele medicale Lucart Strong 50 sunt fabricate din hartie, lungimea rolei fiind de 50 m. Sunt absorbante si embosate, in dublu strat. Ideale pentru a mentine un nivel ridicat de igiena in spatiile sanitare, confera o buna rezistenta si confort.
15,96 lei

Cearceaf medical LUCART STRONG 80 - 60 cm x 80 m

Rolele medicale Lucart Strong 80 sunt fabricate din hartie avand lungimea rolei de 80 m. Sunt absorbante si embosate, in dublu strat. Ideale pentru a mentine un nivel ridicat de igiena in spatiile sanitare si confera o buna rezistenta si confort.
26,78 lei

Hârtie igienica Compact, 100 m

Hârtie igienica Compact, alba.
2,98 lei

Hârtie igienica Compact, 60 m

Hârtie igienica Compact, alba.
2,00 lei

Hartie igienica compacta LUCART STRONG 4

Hartie igienica compact Lucart \nHartie igienica alba, in dublu strat, absorbanta.
2,67 lei

Hartie igienica compacta LUCART STRONG SELECT 4

Hartie igienica parfumata ideala pentru toate grupurile sanitare, hoteluri, etc. Hartie foarte absorbanta, placut parfumata si embosata.
1,64 lei

Hartie Igienica Horeca 3 straturi

Hartie igienica horeca
0,72 lei

Hartie igienica LUCART L-ONE MINI 180

Rola de hartie igienica alba, L-ONE mini, ideala pentru toate grupurile sanitare.Hartie de buna calitate, in dublu strat.Rolele de hartie sunt ambalate in tiple ( de plastic) si in pachete de carton, usor de deschis, aplatizat si transportat.
16,99 lei

Hartie igienica Mini-Jumbo ALBA

Hartie igienica alba pentru uz profesional. Aceasta este ideala pentru uzul zilnic oferind catifelare si delicatete in contactul cu pielea. Hartia nu este parfumata.
3,60 lei

Hârtie igienica Mini-Jumbo NATUR

Hartie igienica mini-jumbo NATUR, produs pentru uz zilnic - hartie igienica neparfumata. Produsul este delicat la contactul cu pielea.
2,26 lei

Hârtie igienica neparfumata alba

Hartia igienica neparfumata, alba, pentru uzul casnic. Este indicata pentru utilizarea frecventa, fiind delicata la contactul cu pielea.
0,56 lei

Hârtie igienica Paloma

Hartie igienica Paloma, alba.
1,03 lei